Overblik over lovpligtige eftersyn

Vi har samlet en masse relevant information om arbejdstilsynets krav til eftersyn, lige fra maskiner og værktøjer til varmepumper.

Lovpligtige eftersyn håndtering bureau

Lever i op til arbejdstilsynets krav?

Som virksomhed kan det være omfattende at sætte sig ind i alle lovkravene for lovpligtige eftersyn. Reglerne tilpasses hele tiden og det kan være svært at holde styr på dem alle. 

 

Dokumentationskrav

Arbejdstilsynet har også øget fokus på dokumentationen og tilgængeligheden af den ved inspektion. Her kræves det at brugeren af materiellet let kan få adgang til seneste lovpligtige eftersyn og manualen. Det kræver at man konstant opdatere ringbind og markering materiellet. Vi har selv oplevet tidsforbruget det kræver, at følge lovkravene har og derfor digitaliseret dem. Vi kalder servicen One Place Service

 

One Place Service gør lovpligtige eftersyn nemt for dig og sikrer at din virksomhed lever op til alle gældende lovkrav.

Digitalisering af lovpligtige eftersyn

Slut med manuel arbejde

Vi har digitaliseret håndtering af lovpligtige eftersyn, og gør det let altid at leve op til arbejdstilsynets lovkrav til din sektor. Ved brug af AI / Machine learning kan vi let opdage fejl / mangler på udførte lovpligtige eftersyn rapporter. Samtidig validere vi alle leverandørs certificering til udførsel af lovpligtige eftersyn. Det skaber tryghed og arbejdsikkerhed for ens medarbejder. 
 
Besparelser
Vores netværk af leverandører udfør lovpligtige eftersyn i nærområde, hvilket resultere i lavere omkostninger for leverandøreren og jeres virksomhed. Det både godt for miljø og omkostningerne.

 

Industrien

BFA Industri, brancheforeningen for arbejdsmiljø i industrien har udarbejdet en gennemgående vejledning af lovpligtige eftersyn i industrien. Vejledning kan findes her:

Variererne lovkrav

Arbejdstilsynets krav til de lovpligtige eftersyn varierer meget afhængig af materialet. Kompleksiteten af de lovpligtige eftersyn er meget afhæng af material. Stiger der mangler et trin identificeret let. Hvorimod svækkelse i kranarm kræver en kompetent leverandør.

Læs mere om lovpligtige eftersyn i industrien her

 

BAU Jord til Bord, landbrugets brancheforening for arbejdsmiljø har lavet en vejlending der bekriver, hvordan lovpligtige eftersyn af landbrugsmaskiner og udstyr kan gennemgøres.

varmepumpe eftersyn

Lovpligtig eftersyn varmepumpe

Har i skiftet jeres gas eller oliefyr ud med en luft til vand-varmepumpe skal i sætte jer ind i reglerne for de lovpligtige eftersyn af anlægget. Vi har lavet en kort vejledning med tips og tricks, læs vejledningen her: